• Vragen of meer info? Neem contact op.

  • Ma - Vrij 10.00 - 16.00
  • Favorieten
bg-categories
Nieuws

Vervoeren, verplaatsen, laden en opladen tijdens verhuur

Batterij-opslagsystemen: Een andere benadering is om batterij-opslagsystemen te gebruiken. Deze systemen kunnen elektriciteit opslaan wanneer deze beschikbaar is (bijvoorbeeld tijdens daluren wanneer de stroom goedkoper is) en deze elektriciteit later afgeven om de vrachtwagens op te laden. Deze opslagsystemen kunnen variëren van kleinere batterijen tot grotere installaties, afhankelijk van de behoeften. Via ons gemakkelijk bij te huren.

Zonnepanelen: Als de locatie zonlicht ontvangt, kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd om hernieuwbare energie op te wekken. Deze zonne-energie kan rechtstreeks worden gebruikt om de elektrische vrachtwagens op te laden of kan worden opgeslagen in batterijen voor later gebruik. Deze oplossing achten wij echter niet realistisch.

Windturbines: Als er voldoende wind op de locatie is, kunnen windturbines worden geïnstalleerd om windenergie op te wekken. Deze energie kan worden gebruikt voor het opladen van de vrachtwagens.

Hybride oplossingen: In sommige gevallen kunnen hybride oplossingen worden overwogen, waarbij meerdere energiebronnen worden gecombineerd. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van zonnepanelen, batterij-opslag en een stroomgenerator om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende stroom beschikbaar is.

Soorten batterijen / Oplaad docks

Het kiezen van de juiste oplossing hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbare middelen, de specifieke behoeften van de vrachtwagens en de duurzaamheidsdoelen van de locatie. Het is belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen betrouwbare stroomvoorziening en het minimaliseren van de milieu-impact.

  • Snelladen van elektrisch materieel
  • Modulaire systemen
  • Tot 1405KwH (wat je nodig hebt)
  • Positieve impact op omgeving

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia conses ur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, quit dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia eius.

Goede info, goede service. Meer zoeken we niet in een samenwerking.
Marc de Bijl (Opzichter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call me back